NYX Makeup

NYX Makeup – O provire de ansamblu asupra produselor pentru buze

Introduc

NYX Makeup este o marcă cosmetică lideră din SUA. În acest articol, vom explora produsele pentru buze ale mărcii. Produsele incluse sunt Rujurile lichid, Rujurile, Luciul de Buze, Conturul de buze și seturile de produse. Toate produsele sunt gravate și vegane având acoperire completă, medie, fină și absolută. Se spune că produsele pentru buze de la NYX Makeup au finisaj Sclipitor, Lucios, Mat, Metalic, tip Satin, Lucios sau de Vinilin. Produsele au prețuri între 3$ și 25$. Haideți să vedem mai în detaliu fiecare categorie.

Produsele de buze includ buze de buze lichide, rujuri, luciu de buze, căptușeală de buze și seturi de buze. Toate produsele sunt gravate și vegane, cu acoperire completă, medie și pură. Produsele de buze realizate de machiajul NYX sunt pretinse că dau finisaj Glitter, Glossy, Matte, Metallic, Satin, Shimmer și Vinyl. Produsele de buze variază între 3 și 25 dolari. Să aruncăm o privire detaliată la fiecare categorie.

1. Rujurile Lichid

În această gamă sunt incluse rujuri mate și metalice care nu se bombează. Câteva dintre rujurile lichide de la NYX Makeup mai renumite sunt Electro Bright Matte Lip Cream, Lip Lingerie, Soft Matte Lip Cream, Liquid Suede Cream Lipstick, Liquid Suede Metallic Matte, Powder Puff Lippie, Xtreme Lip Cream, and Slip Tease Full Colour Lip Oil. Toate rujurile lichid au prețuri sub 10$.

NYX Makeup - Rujurile Lichid
NYX Makeup – Rujurile Lichid

2. Rujuri

Există sute de opțiuni când vine vorba de această categorie de produse NYX Makeup. Aceste rujuri au finaje de toate tipurile între finaj absolut și complet, fără a fi palpabile pe durata zilei. Aceste finiaje sunt mate, metalice, lucioase, sclipitoare și de tip satin. are hundreds of swatches available under this lip products category of NYX Makeup.

Câteva dintre rujurile de la NYX Makeup mai renumite sunt Pin-up Pout Lipstick, Super Clique Matte, Macaron Lippie și Duo Chromatic Lipstick.

3. Luciu pentru buze

Luciul pentru buze de la NYX Makeup este complet fermecător. Acesta conține perle minuscule pentru a avea un luciu incomparabil, o urmă de culoare și un uimitor finiaj 3D intens. Acestea pot fi folosite ca atare sau peste ruj. Acestea sunt netede și nu se lipesc. Câteva dintre luciurile pentru buze NYX mult îndrăgite sunt GLOW-ON Lip Gloss, Filler Instinct Plumping Lip Polish, Butter Gloss, Duo Chromatic Lip Gloss și Midnight Chaos.

4. Contur de buze

Contururile cu acoperire completă, mată, lucioasă și de tip satin sunt printre cele mai bune produse de la NYX Makeup. Prețurile sunt chiar și sub 1$ pentru un contur. Aveți la dispoziție sute de nuanțe irezistibile. Cel mai renumite contururi sunt Slim Lip Pencil, Suede Matte Lip Liner, Retractable Lip Liner, Slide-on Pencil, Line & Load Lippie și LOTD Lip of the Day Liquid Lip Liner.

5. Seturi de produse

Seturile nu sunt teoretic un produs separat, după cum le-ar sugera numele. Acestea sunt seturi făcute din diverse produse pentru buze, printre care se pot numră luciurile pentru buze, rujurile, cremele pentru buze, contururile pentru buze și rujurile lichid. Câteva dintre seturile disponibile în magazinul online sunt Land Of Collies Lip Trio Ornament, Sweet Chateau Slip Tease Lip Vault, Lip Lingerie Lippie Dou și Liquid Suede Lip Kits in many shades.

Concluzie

NYX Makeup este o companie deținută de o doamnă înebunită după modă care a muncit din greu să aducă pe piață produse din industrie la prețuri accesibile, fiind un concurent serios pentru ceilalți producători. Produsele menționate mai sus sunt toate testate pentru calitate și au câștigat premii de la organizații internaționale. Ele nu sunt testate pe animale și sunt toate vegane. Aceste produse minunate pot fi găsite pe orice piață și pe magazinul online NYX Makeup.

Postări similare:

    None Found