Îngrijirea tatuajului este necesară chiar și după ce tatuajul tău este vindecat

Cum să vă îngrijiți tatuajul

Obținerea unui tatuaj proaspăt nu este nimic scurt dintr-o procedură medicală. Artistul va introduce un ac sub piele și va crea o capodoperă care vă va dura întreaga viață. Îngrijirea tatuajului va fi necesară pentru primele săptămâni după ce vă primiți noul tatuaj. Această perioadă de recuperare este crucială dacă doriți ca tatuajul dvs. să strălucească mult timp. Cicatricea țesutului și deformarea pielii tale se pot întâmpla dacă nu încorporezi îngrijirea tatuajului în rutina ta zilnică.

Cum faci tu contează

Încercarea de a-ți da seama exact ce pielea ta trebuie să se vindece poate fi un pic complicat. Există o gamă uriașă de produse pentru piele, iar acest lucru poate fi un pic confuz. Îngrijirea tatuajului începe de la a doua primire a noului tău tatuaj și până la vindecarea perfectă.

Rețineți că îngrijirea tatuajului va fi necesară pe zona sensibilă a tatuajului dvs
Îngrijirea tatuajului pentru piele sănătoasă după tatuare

De obicei, salonul de tatuaje vă va oferi un pansament pe care ar trebui să îl țineți timp de câteva ore. Rețineți că îngrijirea tatuajului va fi necesară pe zona sensibilă a tatuajului dvs. timp de câteva săptămâni. Asigurați-vă că vă curățați tatuajul cu săpun fără parfum și apă caldă după ce vă îndepărtați ambalajul. Prosoapele curate și apa caldă sunt obligatorii pentru procedura de îngrijire a tatuajului.

Creme și loțiuni pentru tatuaje

Atunci când selectați o cremă sau o loțiune pentru tatuaj, nu trebuie să obțineți niciun produs de ten. Căutați-le pe cele care sunt special concepute pentru a avea grijă de un tatuaj nou creat.

O idee bună este să găsiți o loțiune sau o cremă hidratantă pentru tatuaje care să conțină ierburi și alte substanțe naturale. Evitați orice lucru cu petrol și alcool, deoarece acest lucru poate provoca iritații ale pielii dvs. și puteți dezvolta probleme.

Există multe avantaje pentru a aplica loțiune la noul tău tatuaj, cum ar fi:

Loțiunea de tatuaj vă revitalizează pielea

Pielea ta poate pierde o parte din umiditatea ei atunci când se vindecă, iar o loțiune de tatuaj este un instrument perfect în cutia de instrumente pentru îngrijirea tatuajului, deoarece îți va hidrata pielea.

Nutrienți vitali

Pielea ta are nevoie de o cantitate bună de nutrienți sănătoși pentru a se vindeca corect. O loțiune sau cremă de tatuaj îți va alimenta pielea cu vitamine vitale și va grăbi recuperarea.

Calmează-ți pielea

Zona de piele unde este prezent noul tău tatuaj va fi cam dureroasă timp de câteva zile până la câteva săptămâni. O cremă sau o loțiune de tatuaj îți va calma pielea și o va calma.

Îngrijirea tatuajului este necesară chiar și după ce tatuajul tău este vindecat, astfel încât utilizarea cremelor și loțiilor va ajuta pielea să rămână sănătos, iar tatuajul tău să strălucească în toată gloria sa. Întrebați-vă pe profesionistul preferat al sănătății sau pe artistul tău despre cel mai bun mod de a-ți trata tatuajul și își va păstra aspectul excelent în deceniile următoare.

Citiți mai multe despre NYX Makeup.

Postări similare:

    None Found