Paletă de cosmetice Revolution Pro New Neutrals Blushed Shadow

Sfaturi pentru paleta de cosmetice

Te simți confuză și copleșită de situația doar uitându-te la paleta de produse cosmetice? Cum știi la ce se folosește fiecare produs?

Ca să poți profita cât mai mult de produsele cosmetice, trebuie să se familiarizezi cu grupele de bază astfel încât să nu se simți copleșită de situației și să poți utiliza fiecare dintre acele culori.

Grupele de bază ale unui machiaj  

1. Accente

Accentele sunt acele nuanțe mai bogate și mai pigmentate. Acestea se aplică de la gene până la crestătura ochiului. 

Paleta de cosmetice Revolution
Paleta de cosmetice Revolution

2. Evidențiatori

Evidențiatorii sunt cele mai deschise culori din paletă și acestea se aplică sub sprâncene, la mijlocul pleoapelor și la colțul interior al ochilor. 

3. Culori de tranziției

Acestea sunt nuanțe medii sau neutre. Acestea se aplică de la crestătura ochiului spre exterior și se amestecă pentru a trece treptat de la o nuanță la alta.  

4. Culori de conturi

Aceste culori sunt mai închise și se aplică cel mai bine folosind pensula unghiulara pentru tusul de ochi. Se pot folosi și pe crestătura exterioară a ochilor.  

Culori puțin utilizate  

Acestea sunt câteva dintre culori care sunt puțin utilizate într-o paletă de cosmetice:

1. Alb

Fardul pentru pleoape alb poate părea plictisitor și necizelat la prima vedere. Chiar dacă nu a-i folosi doar această culoare, fardul alb poate juca rolul unui evidențiator nu numai pentru zona ochilor dar și pentru alte zone precum sanțul dintre buze și nas.

3. Negru 

Altă culoare care pare stridentă, negrul e foarte bun dacă e folosit ca tus pentru ochi. Nu îți trebuie decât pensula unghiulară subțire și o puteți aplica fie pe uscat fie umezit. 

3. Roz 

Au trecut zilele în care doar Barbie putea folosi rozul. Această culoare poate fi chiar drăguță și rafinată. Trebuie doar să alegi nuanța care se potrivește cu pielea ta. Un roz perfect e o culoare deschisă și luminoasă care arată grozav ca evidențiator.  

4. Albastru

Nu ești singura căreia îi vine în minte instant albastrul electrizant de pe pleoape din anii 80 de fiecare dată când auzi fraza „fard pentru pleoape albastru”. Nimeni nu te va condamna dacă ai o reținere când te gândești la asta. Însă, adevărul e că albastrul poate fi o culoare foarte frumoasă. Poți opta pentru un albastru marin puternic, albastru metalic ardeziu sau un albastru intens ca parte a unui fard pentru ochi. Poți opta și pentru un tus de ochi albastru dacă vrei ceva deschis.

O paletă de cosmetice e făcută special pentru a avea o selecție minunată de diferite culori care toate arată grozav împreună. Aceste produse simplifică și ușurează aplicarea culorilor pe cât de mult posibil. Dacă sunteți în căutarea unei palete de încredere, asigură-te că alegi una cu tonuri superbe și neutre care se potrivesc cu toate culorile ochilor. Alege-le pe acelea care au o pigmentație foarte bună pentru a fi sigură că ies culorile exact cum ți le dorești. Nu-ți fie frică să folosești fiecare culoare, și nu uita să te ghidezi folosind sfaturile de mai sus.

Postări similare:

    None Found